08-11-2018

BREAKING: Katja og Bitten er nye næstformænd i dbio

Spændingen er udløst. Efter at have været i valgkamp siden 1. oktober er det nu på plads, at Katja Wienmann Bramm og Bitten Kaanbjerg Kristensen er næstformænd for Danske Bioanalytikere i de næste tre år. Martina Jürs bliver formand.

Af Niels C. Jensen, journalist

katjaogbitten.png 

Katja Wienmann Bramm bliver ny 1. næstformand i dbio, og Bitten Kaanbjerg Kristensen bliver ny 2. næstformand. De tiltræder formelt på kongressen 20.-21. november. Foto: Sine Fiig

 

39 dage, 5 valgmøder, adskillige facebook-kommentarer senere. Valget til næstformandsposterne i Danske Bioanalytikere er afsluttet, og det står klart, at Katja Wienmann Bramm med 1120 stemmer får posten som 1. næstformand, og Bitten Kaanbjerg Kristensen med 1067 stemmer sætter sig på posten som 2. næstformand.

 

”Det er pissegodt! Jeg glæder mig til, sammen med medlemmerne, at sætte retning, så vi kan komme derudaf,” siger Katja Wienmann Bramm og fortsætter:

 

"Jeg vil gerne sige tusind tak til alle de medlemmer, der har bakket op om valget. Og jeg vil gerne sige tak til kandidaterne, som har gjort et stort stykke arbejde. Jeg ser frem til at repræsentere medlemmerne, selvfølgelig i samarbejde med dem."

 

Glad og ydmyg

"Yes! Jeg glæder mig, men det er selvfølgelig også lidt skræmmende, det er jo noget helt andet. En udfordring, jeg ser frem til,” siger Bitten Kaanbjerg Kristensen og fortsætter:

 

"Jeg er meget ydmyg over, at jeg har fået så mange stemmer, så jeg har også meget at leve op til, og det håber jeg, at jeg kan."


2.006 medlemmer har sat deres kryds, det svarer til 36,7 procent af de stemmeberettigede .

 

Tiltræder på kongressen

Martina Jürs er valgt som ny formand uden modkandidater.


Det nye forretningsudvalg tiltræder formelt på dbio’s kongres 20.-21. november og skal derefter have aftalt fordelingen af politiske ansvarsområder mv.


Med 794 stemmer opnåede Louise Hjortsø Oldenburg ikke valg til en af næstformandsposterne.​

LinkedIn Email Twitter