11-01-2021

Ny podcast om, hvordan det er at være bioanalytiker under coronaepidemien

I de to første afsnit af en helt ny podcast møder vi Camilla Andersen, der var en af de allerførste bioanalytikere, der blev vaccineret mod coronavirus og Else Marie Klærke, der er meget optaget af arbejdsmiljøet, og håber der snart er lys forude.

​​Af Niels C. Jensen, journalist
corona_podcast_banner.jpg

Coronavirus - Vores hverdag. D​et er titlen på den nye podcast fra Danske Bioanalytikere, hvor vi møder en række forskellige bioanalytikere, der fortæller om deres personlige oplevelse af at være bioanalytiker og menneske under coronaepidemien.

I første afsnit møder vi Else Marie Klærke fra Blodprøver og Biokemi på Aarhus Universitetshospital, der fortæller om, hvordan et langt efterår med mange patienter til observation for corona har gjort hende både træt og trist, men at hun med vaccinationerne, håber der snart er lys forude.

I andet afsnit møder vi Camilla Andersen fra Regionshospital Nordjylland i Hjørring, Klinisk Biokemisk afdeling, der fortæller om, hvordan det er at tage blodprøver på meget syge coronapatienter og hvordan det var at få vaccinationen mod coronavirus som en af de allerførste bioanalytikere.

​​​​​​​Du kan finde podcasten Coronavirus - Vores hverdag, der hvor du plejer at lytte til podcasts.

LinkedIn Email Twitter