07-06-2017

NML 2017: Programmet er nu klart

NML stiller skarpt på ny diagnostik: Programmet for NML-kongressen 2017 i Finland ligner en god pose blandede bolsjer med noget for alle bioanalytikere.

Kom medweb_nml2017.png til NML 2017 i Helsinki og hør om flydende biopsier med cellefrit DNA, der en dag kan erstatte invasiv diagnostik.

 

Måske. Cellefrit DNA kan allerede nu afsløre, om en cancerpatient har fået tilbagefald
– eller om en gravid kvinde venter et barn med kromosomfejl.

 

Før var det besværligt at finde ud af, hvad patienten er allergisk over for. Nu er det teknisk muligt at teste allergi mod sådan cirka 100 forskellige allergener på en og samme gang med blot en lille smule serum og en multiplexallergitest. Men virker det godt nok?

 

Det er to af temaerne på næste NML-kongres. Key-note speaker professor Karl Tryggvason vil dele ud af sin store viden om de ekstracellulære proteiner lamininer, der har mange funktioner i basalmembranerne. Og sidst, men ikke mindst, får deltagerne på kongressen ny viden inden for klassiske bioanalytiske fagdiscipliner som præanalyse og hæmatologi.

 

KOM GRATIS MED TIL NML 2017

Du kan søge Danske Bioanalytikeres Forsknings og Udviklingsfond om støtte til at deltage aktivt i kongressen. Du skal deltage med en poster, hvor du er førsteforfatter, eller en oral præsentation for

at komme i betragtning.

 
 
Ansøgningsfrist er 1. juli.

PS: Der er netop åbnet op for 2. runde for tilmelding af postere og abstracts. Læs mere på nml2017.fi
 

 NML 2017

 
  • ​Tag med til NML-kongres i Helsinki
  • Nordisk Medicinsk Laboratoriegruppe afholder NML-kongres i Helsinki i Finland fra den
    5. til den 7. oktober 2017.
  • Der vil være tre parallelle faglige sessioner, hvoraf de to er på engelsk.
  • Det fulde program findes på www.nml2017.fi
LinkedIn Email Twitter