Hver tredje gjorde det i 2014 – gør du det i år?

Nu bliver der indsamlet svar til medlemsundersøgelsen 2018. Danske Bioanalytikere har med hjælp fra MSI Research udsendt elektroniske spørgeskemaer til alle medlemmer fredag den 26. januar 2018. I 2014 deltog mere end hver tredje medlem i undersøgelsen.

Nyhed

​​​​ Af Niels C. Jensen, journalist

I 2014 deltog 35 procent af medlemmerne i en evaluering af Danske Bioanalytikere, og de pegede bl.a. på, at dbio skulle arbejde mere på sit image samt forbedring af medlemstilbud. Nu får du igen muligheden for at sætte dit præg på dbio’s arbejde.

Fredag den 26. januar 2018 er der sendt et elektronisk spørgeskema ud til alle medlemmer, som har mulighed for at give ris og ros til fagforeningen.

Det tager kun 10 minutter 

Undersøgelsen foretages af MSI Research, der er eksperter i medlemsundersøgelser. MSI Resarch stod også bag undersøgelsen i 2014 og 2012. 

Undersøgelsen er i år gjort mindre - og besvarelsen vil tage omkring 10 minutter.

Er du utilfreds eller glad for Danske Bioanalytikere som din forening? Eller har du en holdning til, hvad der kan gøre dbio til en endnu bedre fagforening for dig? Deltag i medlemsundersøgelse og vær med i lodtrækningen om tre gavekort á 400 kr. til brug i et stort udvalg af butikker.

Særligt benyttede sider på dbio.dk