Kryb og kravl til Studerendes Weekend

Til april 2018 er der igen Studerendes Weekend i dbio. Temaet er ”kryb og kravl i kroppen”. Tilmelding er nu åben.

Nyhed
Studerendes weekend
Programmet til Studerendes Weekend er spækket med fagligt indhold, men der gøres også plads til noget i underholdningskategorien. Sidste år var der lasergames. Foto: Helene Adlefeldt Larsen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Af Kir Klysner, journalist​​​

Danske Bioanalytikere inviterer hvert år de studerende på weekend.

”Der er rigtig mange gode grunde til at deltage. Det handler om at danne netværk på tværs af skolerne og høre, hvordan det er at være i klinikken andre steder. Man får skabt nogle ideer, når man hører de andre fortælle,” siger Helene Adlefeldt Larsen, som er bioanalytikerstuderende på Professionshøjskolen Absalon. 

Hun deltog i Studerendes Weekend første gang sidste år - og til april skal hun med igen. 

En weekend på cv´et

”Det er tilrettelagt til de studerende, så det er direkte relevant i forhold til uddannelsen,” understreger Helene Adlefeldt Larsen, som nu sidder i de Studerendes Udvalg i dbio. 

Temaerne til Studerendes Weekend vil hun sandsynligvis nævne på sit cv.

”Jeg vil helt klart nævne, at jeg har været med, hvis det er relevant i forhold til de job, jeg søger, når jeg er færdig med uddannelsen. Mens man arbejder hen imod et drømmejob, så er det da fedt at have fået mere viden.” 

Igler i fremtiden

Sidste års tema var karriere.  Denne gang, så klør det, når man hører det. Temaet er ”kryb og kravl i kroppen”.

”Tænk sig, at man kan lave så stor variation. Det viser også, at vi har valgt et bredt fag. Bioanalytikere laver så mange forskellige ting. Jeg elsker at få ny viden og lære noget nyt og anderledes. I fremtiden kommer man jo måske til f.eks. at bruge igler til at suge blod. Det er da vildt spændende.”

De Studerendes Weekend afholdes i Otterup på Fyn den 7. og 8. april 2018, og det koster 200 kroner inklusiv transport, overnatning og forplejning at deltage.  

Tilmelding er åben, og her er også mere info​​

Særligt benyttede sider på dbio.dk