Kom til sundhedskonference om tværprofessionelt samarbejde på Bygholm Slot

Tirsdag den 1. november 2016 afholdes Sundhedskonferencen 2016 på Bygholm Slot i Horsens. Emnet for årets konference er god arbejdskultur og velfungerende samarbejde på tværs af professioner.

Nyhed

Samarbejde på tværs af faggrupper – trods gode intentioner – er ikke altid er let og uproblematisk. På sundhedskonferencen 2016 vil nogle af landets mest efterspurgte forskere og faglige personligheder holde oplæg, og gøre deltagerne klogere på både udfordringer og muligheder ved tværprofessionelt samarbejde såvel som nødvendigheden af en god arbejdskultur.

Konferencen vil forsøge at besvare følgende spørgsmål:

  • Hvorfor er det i stigende grad nødvendigt at samarbejde på tværs?
  • Hvorfor er det ofte vanskeligt at samarbejde på tværs?
  • Hvad kan vi helt konkret gøre for at hjælpe det tværprofessionelle samarbejde såvel som arbejdskulturen på rette spor – til glæde for alle; både fagprofessionelle, patienter og pårørende.

Mød dem til Sundhedskonferencen 2016

  • Steen Wackerhausen, professor ved Aarhus Universitet, uddannet i filosofi og psykologi. På sundhedskonferencen holder han oplæg med titlen ”Sprogets magt og forstandens forhekselse ”.
  • Rasmus Willig, ph.d. i sociologi og er lektor på Roskilde Universitet. På sundhedskonferencen 2016 holder han oplæg med udgangspunkt i sin seneste bog, Afvæbnet Kritik.
  • Eva Just, sygeplejerske og sociolog, forsker. På Sundhedskonferencen 2016 vil hun holde oplæg om udfordringer og muligheder ved det tværfaglige samarbejde ud fra modellen ”tværfaglig intelligens”, der rummer fire temaer (fælles engagement og viden, kulturforståelse, organisering og ledelse, kommunikation og facilitering)
  • Per E. Jørgensen, læge og vicedirektør på. På sundhedskonferencen 2016 fortæller han om Interprofessionel Læring og Samarbejde (IPLS). IPLS er en arbejdsform i praksis, hvor forskellige professioner og medlemmer af teamet i det daglige arbejde lærer af, med og om hinanden.

Tilmelding

Alle med interesse i social- og sundhedssektoren eller tværprofessionelt samarbejde og arbejdskultur er særdeles velkomne uanset profession og tilknytning.

Læs meget mere på: www.sundhedskonferencen.dk 

Særligt benyttede sider på dbio.dk