Katja Wienmann Bramm starter som ny næstformand i Danske Bioanalytikere

Danske Bioanalytikeres kongres 2015 er slut. Det betyder velkommen til fem nye ansigter i Hovedbestyrelsen. Katja Wienmann Bramm bliver 2. næstformand med ansvar for det for organisatoriske område, herunder blandt andet arbejdsmiljø og arbejdsskader.

Nyhed

Af Niels C. Jensen, journalist

"Jeg glæder mig til at komme i gan

Katja0515

g med arbejdet. Første skridt er at lave en strategi for mit arbejdsområde, hvor der blandt andet er fokus på fremtidens repræsentanter og dbio's image," siger bioanalytiker Katja Wienmann Bramm, der i dag starter som 2. næstformand i Danske Bioanalytikere.

Katja bliver som 2. næstformand ansvarlig for det for organisatoriske område, herunder arbejdsmiljø og arbejdsskader.

Katja Wienmann Bramm er 38 år og kommer fra en bioanalytikerstilling på Nordsjællands Hospital, Hillerød, hvor hun også har været arbejdsmiljørepræsentant siden 2007. I sit valgoplæg skrev Katja følgende om, hvorfor hun stillede op til posten som næstformand:

”Jeg mener, at psykisk arbejdsmiljø og arbejdsglæde er vigtige faktorer for en velfungerende arbejdsplads. Men jeg ved også, at trods gode intentioner og masser af vilje kan det være svært at bevare disse på en arbejdsplads. Derfor vil jeg arbejde for mere konkrete værktøjer til at håndtere de udfordringer, vi står med på de enkelte arbejdspladser.”

Nye medlemmer i Hovedbestyrelsen

Udover Katja Wienmann Bramm er der fire nye ansigter i dbio’s Hovedbestyrelse. 

De nye HB-medlemmer er Ane Marie Laursen (regionsbestyrelsesmedlem i dbio-Hovedstaden), Anja Lykke Aakeson (regionsformand i dbio-Sjælland), Katja Wienmann Bramm (næstformand i dbio), Karin Vestergaard (næstformand i dbio-Midjylland) og Carina Foldager (næstformand i dbio-Sjælland).

ny_HB_kongres

Den samlede Hovedbestyrelse til kongres 2015. Fra øverst venstre mod højre: Merete Dahl Kjeldgaard, Birgitte Scharff, Ane Marie Laursen, Lotte Christensen, Martina Jürs, Britta Mølgaard, Hanne Nielsen Bonde, Karin Vestergaard, Bitten Kaanbjerg Kristensen, Dinah Sloth Andersen, Anja Lykke Aakeson, Katja Wienmann Bramm, Bert Hammer Asbild, Jesper Rønn, Mette Thomsen og Carina Foldager. Foto: Torben Jensen

Særligt benyttede sider på dbio.dk