08-10-2018

Louise foretrækker boller i karry og ser Friends i tv

Interview med Louise Hjortsø Oldenburg, der er kandidat til næstformandsposten i Danske Bioanalytikere - dbio. "Jeg synes, at man i dbio kunne arbejde med at få hvert enkelt medlem til at føle sig som noget specielt."

Af Niels C. Jensen, journalist

 

  • Navn: Louise Hjortsø Oldenburglouise_privat.jpeg
  • Alder: 43 år
  • Nuværende stilling: FTR for laboranter og bioanalytikere på Odense Universitetshospital
  • Bioanalytikerspeciale: Klinisk Biokemi
  • Familiær status: Gift med 3 børn på 8, 9 og 15
  • Livret: Boller i karry
  • Yndlings tv-serie: Friends
  • Beskriv dig selv med tre ord: Arbejdsom, tillidsvækkende og forandringsparat
 

Hvad er dine mærkesager?

At være en synlig næstformand der, hvis jeg bliver inviteret, kommer ud og drøfter problemstillinger med jer. Kommunikation er essentielt sådan, at I som medlemmer ved, hvad jeg laver som næstformand. Organisering af medlemmer og fortælle, hvorfor det er vigtigt, at de er medlem. Fortælle alt det vi har opnået igennem årene, og det vi stadig kæmper for at nå. Faglighed er det, som vil bære os frem.
 

Hvad kan Danske Bioanalytikere - dbio gøre bedre?

Jeg synes, at man i dbio kunne arbejde med at få hvert enkelt medlem til at føle sig som noget specielt. Få fat i de studerende og spørg ind til, hvad der skal til, før de melder sig ind i dbio. Det samme med dem som melder sig ud. dbio skal blive mere åbne om det arbejde, de udfører i det daglige. Det er ikke som en kontrol af, at der laves noget, men som en interesse for, hvad de valgte laver.
 

Hvorfor blev du medlem af dbio?

Jeg blev medlem af dbio, da jeg blev færdiguddannet som bioanalytiker. Jeg synes, at det er vigtigt at være medlem, da jeg ser fagforeningen lidt som en tryghed, hvis man en dag står i en situation, som man ikke kan klare selv. Jeg synes også, at det er rart, at der er nogle som tager ansvaret for overenskomstforhandlinger og lønforhandlinger. Jeg kan også godt lide at være en del af et fagligt fællesskab.  
LinkedIn Email Twitter