Gratis forelæsning om virus i hele landet

Corona (COVID 19) kommer i centrum, når overlæge og forsker Anders Fomsgaard på tirsdag via livestream giver den allernyeste viden om virus.

Nyhed

Af Niels Stoktoft Overgaard, journalist

Bioanalytikere og andre kan nu få den nyeste viden om corona og andre virus. De kan på tirsdag aften den 3. marts møde overlæge og virusforsker Anders Fomsgaard fra Statens Serum Institut. Han forelæser i en serie af offentlige foredrag om naturvidenskab.

230 steder i landet

Anders Fomsgaard står på tirsdag aften i et auditorium på Aarhus Universitet, men forelæsningen transmitteres live til ikke færre end 230 skoler, forsamlingshuse, biblioteker, gymnasier og andre steder rundt om i hele landet. Foredraget kan også opleves i København, Odense, Aalborg, Bornholm, Færøerne og Grønland og på mange andre lokaliteter.

Der er gratis adgang de allerfleste steder. Der er ingen tilmelding. Det er bare om at møde op kl. 19.00 på tirsdag. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Bog om virus

bogdeterbarenvirus
COVID-19 er højaktuel den 27. februar blev første dansker konstateret smittet. Foto: Shutterstock.

Anders Fomsgaard er i de sidste uger blevet en kendt person. Han har været i medierne mange gange for at fortælle om corona. Han er leder af laboratoriet på Statens Serum Institut.

I efteråret udgav Anders Fomsgaard bogen ”Det er bare en virus”. Udbruddet af corona har vist, at virus ikke bare er en bagatel.

Forelæsningen på tirsdag kan ikke ses på internettet, hverken mens det foregår eller bagefter. Det er en liveoplevelse.

Her kan du se og høre virusforsker Anders Fomsgaard forelæse om virus på tirsdag den 3. marts. Kl. 19.00-21.00 https://ofn.au.dk/sted/

”Det er bare en virus” http://presse.gyldendal.dk/BookDetail.aspx?ISBN=9788702282054&mode=comende

Særligt benyttede sider på dbio.dk