Gæt hvad Helle og Cathrine har til fælles

Udover at være seje bioanalytikere, er de begge optaget af fagets udvikling. Og så er de to af drivkræfterne bag dbios nye temadag Få gang i Udviklingsprojekter. Her fortæller de hvorfor dagen lige er noget for dig.

Nyhed
udviklingsdag
Cathrine Bønløkke og Helle Juhl Simonsen er begge optaget af bioanalytikerfagets udvikling. Og to af drivkræfterne bag dbios nye temadag Få gang i Udviklingsprojekter. Foto: Privat

Af Charlotte Visborg Andreasen, konsulent'

”Jeg tror, mange bioanalytikere har lyst til at arbejde med udvikling. Det kan lige så godt være os, der starter nye spændende projekter. I vores fag er der masser at tage fat på, ” siger Cathrine Bønløkke Toustrup fra Udviklingslaboratoriet, Patologisk Institut, Aarhus Universitetshospital.

”Mange af os kan mere end vi tror. Små ting, vi går og gør til daglig på afdelingen, kan vise sig at være smarte nye løsninger for andre. På temadagen vil vi hive forskning og udvikling lidt ned på jorden. Du vil opdage, at der ikke behøver at være så langt fra ide til virkelighed,” tilføjer Helle Juhl Simonsen, fra Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, Rigshospitalet.

På temadagen får du viden og hjælp til at tage de første skridt fra vild ide til velunderbygget projektbeskrivelse.

Du kan læse mere og tilmelde dig temadagen på www.dbio.dk

Ledige pladser

Tidspunkt
05-10-2017

Sted: MBK A/S
Pilestræde 1
1112 København K

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk