Forligsmanden indkalder til nye møder

Forhandlerne fra kommuner og regioner er indkaldt til nye møder i den kommende uge i Forligsinstitutionen. Statens forhandlere er stadig ikke indkaldt.

Nyhed

Af Tina Groth-Andersen, konsulent

Forligsmanden har nu indkaldt til nye møder efter et par dages tænkepause. Forhandlerne for kommunerne er indkaldt onsdag, og formand Bert Asbild er indkaldt sammen med resten af den regionale forhandlingsdelegation torsdag til møde i Forligsinstitutionen.

Forhandlerne for staten er stadig ikke indkaldt. Formand Bert Asbild håber stadig på en aftale:
”Jeg håber, at arbejdsgiverne har brugt tænkepausen fornuftigt, så vi snart kan finde en løsning. Dagene tikker”, siger han.

Forligsmanden har tidligere udskudt konflikten, som går i gang med strejke den 22. april, hvis parterne ikke finder en løsning. Forligsmanden kan dog udskyde konflikten med endnu 14 dage.

Se arrangementer nær dig

På hjemmesiden for vores fælles kampagne en løsning for alle, kan du se de aktiviteter, der sættes i gang rundt om i landet i dit lokalområde. Du kan fx se mere om en stor demonstration på Bertel Thorvaldsens Plads på tirsdag den 10. april, hvor flere af formændene holder tale. Og der er flere arrangementer meldt ind til det fælles Danmarkskort i Odense, Esbjerg, Ringsted og andre byer.

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk