Følg med dbio rundt på Folkemødet

15.-18. juni er der Folkemøde på Bornholm – og Danske Bioanalytikere er med. Og målet er klart: diagnostikken skal helt ud til borgerne. Du kan følge med i dbio’s aktiviteter på dbio.dk og Facebook. Torsdag sender vi live på Faceboook fra dbio's debat.

Nyhed
domen-og-gaester
Stemningsbillede fra Folkemødet. I år kan du blandt andet se debatten "Kan diagnosebussen overhale Hjem-IS-bilen?", som dbio står bag, live på Facebook. Foto: Folkemødet PR

Af Niels C. Jensen, journalist

dbio's hovedbestyrelse drager i denne uge til solskinsøen Bornholm for at fortælle om fordelene ved Borgernære Bioanalytikere, for at lytte og for at få et netværk blandt landets regions- og kommunalpolitikere. Du kan følge nogle af dbio's aktiviteter på dbio.dk og sociale medier.

Debatten live fra Bornholm

Torsdag d. 15. juni 15.30-16.15 er dbio arrangør af en paneldebat med overskriften: Kan diagnosebussen overhale Hjem-IS-bilen?

Sæt et kryds i kalenderen, og hør hvordan dbio, Praktiserende lægers organisation (PLO) og Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning (KORA) mener, sundhedsvæsnet bedst kommer ud til borgerne.

Oplevelser fra hovedbestyrelsen

På dbio.dk vil fire hovedbestyrelsesmedlemmer lave et blogindlæg, hvor de fortæller om deres oplevelser og indtryk fra en dag på Folkemødet. De fire bloggere er:

  • Anja L. Aakeson, regionsformand, dbio-Sjælland
  • Britta Mølgaard, regionsformand, dbio-Nordjylland
  • Hanne Bonde, regionsformand, dbio-Syddanmark
  • Mette Thomsen, regionsformand, dbio-Midtjylland

SE OGSÅ: dbio's samlede folkemøde-program på www.dbio.dk/fmdk

Billeder og stemning på Facebook

dbio’s Facebook-gruppe vil du hver dag kunne se billeder og læse lidt om dagens aktiviteter på Folkemødet – set med dbio næstformandsøjne. Martina Jürs og Katja Wienmann Bramm skiftes til at lave en statusopdatering fra det, der også bliver kaldt politikernes Roskildefestival.

Politik og lobbyisme

Sidst men ikke mindst, vil Danske Bioanalytikere være synlige på Twitter i forbindelse med folkemødet på #fmdk og #sundtelt, hvor dbio vil gøre bl.a. regions- og kommunalpolitikere opmærksom på mulighederne med borgernære bioanalytikere. 

SE OGSÅ: dbio's samlede folkemøde-program på www.dbio.dk/fmdk

FMDEBAT_LIVE

Særligt benyttede sider på dbio.dk