Danske Bioanalytikere aflyser alle kurser og møder til og med 30. april

Som følge af coronavirus COVID-19 og smittespredning har Danske Bioanalytikere besluttet at aflyse alle kurser, møder og andre arrangementer til og med d. 30. april 2020.

Nyhed

Af Niels C. Jensen, journalist

DBIO265
"Bioanalytikere og laboranter er en central faggruppe i sundhedsvæsnet, derfor er det ekstra vigtigt, at vi er ekstra påpasselige, og i videst muligt omfang forsøger at minimere smittespredning," siger Martina Jürs, formand i Danske Bioanalytikere.

Bioanalytiker og laboranter er ansat i sundhedsvæsnet, og mange har kontakt med ældre og andre udsatte borgere i forhold til coronavirus COVID-19, derfor har Danske Bioanalytikere besluttet at aflyse alle kurser, møder og andre arrangementer til og med d. 30. april 2020.

”Bioanalytikere og laboranter er en central faggruppe i sundhedsvæsnet, derfor er det ekstra vigtigt, at vi er ekstra påpasselige, og i videst muligt omfang forsøger at minimere smittespredning. Det er i det lys, vi har valgt at aflyse samtlige medlemsarrangementer til og med 30. april,” siger Martina Jürs, formand i Danske Bioanalytikere.

Nogle arrangementer vil blive forsøgt på et senere tidspunkt, andre ikke. Alle deltagere vil få direkte besked om, hvad der gælder for deres specifikke arrangement.

coronasmitte.dk

Danske Bioanalytikere følger situationen tæt, og vil løbende opdatere www.dbio.dk/corona, hvor der også findes en række spørgsmål og svar om, hvilke regler der gælder på arbejdspladsen.

Derudover opfordrer Danske Bioanalytikere til, at man holder sig opdateret og følger med myndighedernes retningslinjer, som altid kan findes på hjemmesiden www.coronasmitte.dk

  • Danske Bioanalytikere opfordrer til, at man holder sig opdateret og følger myndighedernes retningslinjer, som altid kan findes på hjemmesiden www.coronasmitte.dk.

Særligt benyttede sider på dbio.dk