25-11-2015

Du kan nå det endnu: Efteruddannelse til diagnostisk samarbejdspartner

Vil du gerne have flere personlige, organisatoriske og kommunikative kompetencer, så du kan anvende og målrettet formidle faglig viden til andre sundhedsprofessionelle og patienter?

Tilmeldingsfristen for diplommodulet ”Bioanalytisk diagnostik i patientforløb” er udskudt til d. 8. januar 2016. Foto: VIA University College


I diplommodulet "Bioanalytisk diagnostik i patientforløb" får du som bioanalytiker redskaber til at brænde igennem som diagnostisk samarbejdspartner i alle slags patientforløb.


Tilmeldingsfristen for diplommodulet ”Bioanalytisk diagnostik i patientforløb” er udskudt til d. 8. januar 2016. Så har du ikke nået at overbevise din leder om, at du skal i gang med at videreuddanne dig i det nye år, har du stadig chancen.


”Formålet med modulet er at udvikle dine personlige, organisatoriske og kommunikative kompetencer, så du med afsæt i bioanalytisk diagnostik kan deltage i design og optimering af forskellige patientforløb; akutte, planlagte og kroniske,” skriver VIA University College på deres hjemmeside.

 

Læs også: Derfor diagnostisk samarbejdspartner: "Vi skal vise hvad vi kan – ellers taber vi"

 

Hvad lærer jeg på uddannelsen:

  • Kommunikationsteori, målrettet kommunikation med andre sundhedsprofessionelle omkring diagnostiske opgaver
  • Konflikthåndtering og konfliktløsning i tværfaglig kontekst
  • Organisationsteori med fokus på udvikling af sundhedsvæsenet og dets funktioner
  • Patientlovgivning: rettigheder, sikkerhed og etik
  • Bioanalytiske opgaver i forbindelse med diagnostik i akutte, planlagte og kroniske pa-tientforløb og kvalitetssikring af disse
  • Innovative metoder
  • Træning i at argumentere og formidle et fagligt skøn

 

Læs mere om og tilmeld dig uddannelsen, der foregår på VIA University College i Aarhus.

LinkedIn Email Twitter