16-05-2018

Bert Asbild: "Husk at stemme"

Urafstemningen om OK18-resultatet er sat i gang hos medlemmer i staten, regioner og blandt de studerende. Hvis du ikke har fået en mail, så tag fat i dbio.

Af Tina Groth-Andersen, konsulent

 

Nu er det medlemmernes tur. Urafstemningen om OK18-resultatet er i dag sat i gang og der er sendt en mail til alle medlemmer i staten og regioner, og studerende.
 

Godt resultat

Lønnen stiger fornuftigt – og ikke mindst som i resten af samfundet. Privatlønsværnet er afskaffet, så lønnen også fortsat kan følge de privatansattes. Og der er ikke noget med, at nogen skylder. Samtidig fik vi sikret spisepausen, og vi fik afværget regionernes krav om at kunne flytte medarbejderne rundt som skakbrikker på tværs af døgnet, året og matrikler med kort varsel.
 
Alt i alt et godt resultat, som nu skal godkendes af medlemmerne. dbio stemmer sammen med Sundhedskartellet i regionerne og CO10 i staten. Det er det samlede antal stemmer, der afgør om det bliver et ja eller nej. Hvis medlemmerne af Sundhedskartellet og CO10 stemmer nej, går konflikten i gang 11. juni.
 
”OK18 har været et helt vanvittigt forløb, men vi fik et rigtig godt resultat, fordi vi stod sammen ved forhandlingsbordet og ude hos jer på arbejdspladserne, på gader og stræder og de sociale medier. Nu vil vi rigtig gerne høre fra jer, om I er tilfredse. Så husk at stemme til urafstemningen”, lyder opfordringen fra formand Bert Asbild.
 
Hovedbestyrelsen i Danske Bioanalytikere anbefaler at stemme ja til OK18-resultatet. Du kan læse mere om OK18-resultatet i urafstemningsmaterialet.
 

Skriv til dbio

Urafstemningen foregår elektronisk, og der er sendt en adgangskode til dbio’s medlemmer i regionerne og staten, samt de studerende pr mail. Du får kun en adgangskode, hvis dbio har registreret din mailadresse.  
Hvis du ikke får en adgangskode på din mail, kan du henvende dig til dbio@dbio.dk med oplysning om navn, medlemsnummer eller fødselsdato samt mailadresse og bede om en adgangskode til urafstemningen.
 
Sidste frist for afstemning er torsdag den 31. maj 2018 kl. 12.00.
 

Hemmelig afstemning

Urafstemningen foregår hos ekstern IT-udbyder, så dbio får ikke viden om, hvad du stemmer, men der vil blive lavet en optælling af Ja og Nej stemmer fordelt på de fem regioner og staten. Vi offentliggør også, hvor mange der har stemt undervejs i urafstemningsperioden.
 

 

LinkedIn Email Twitter